Σχετικά με μας

To OddsMarket.gr δημιουργήθηκε για να σας παρουσιάσει τις αλλαγές αποδόσεων και τις ασιατικές αποδόσεις (asian odds), ανά αγωνιστική, που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του διαδικτύου.

Όροι και Προϋποθέσεις

Για να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα, αποδέχεστε, συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις χρήσης οι οποίοι διέπουν την λειτουργία του OddsMarket.gr.

Οι υπηρεσίες των εταιριών απευθύνονται αποκλειστικά σε χρήστες που προέρχονται από χώρες όπου η νομοθεσία τις επιτρέπει.

Απαγορεύεται η μερική ή ολική αντιγραφή ή αναδημοσίευση του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη έγκριση του OddsMarket.

Απαγορεύεται η χρήση του OddsMarket σε άτομα κάτω των 21 ετών. Το σύνολο του περιεχομένου απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Οι αποδόσεις εταιριών που αποτυπώνονται στο OddsMarket είναι καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς. Απαγορεύεται ρητώς, το παιχνίδι σε στοιχηματικές εταιρείες που δεν έχουν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση τους από την ΕΕΕΠ (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων).

Το OddsMarket.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής στους όρους όρους και προϋποθέσεις χρήσης ανά πάσα στιγμή, και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση ή παρατήρηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, με email στο info@oddsmarket.gr. Δεσμευόμαστε ότι θα λάβετε απάντηση εντός 24 ωρών.

Σημείωση: Παρακαλούμε να γράφετε στην ελληνική γλώσσα. Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.