Τι είναι το στοίχημα over/under;

Τι είναι το στοίχημα over/under;

Το στοίχημα under/over είναι από τα πιο δημοφιλή για τους παίχτες του στοιχήματος. Σε αυτό το στοίχημα έχουν σημασία τα συνολικά γκολ που θα μπουν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, χωρίς να έχει σημασία το τελικό αποτέλεσμα (1 ή Χ ή 2).

Over/Under 1.5 γκολ

Στοίχημα over 1.5 γκολ

Για να κερδίσετε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι να είναι πάνω από 1 γκολ. Δηλαδή, 2 ή και περισσότερα γκολ. 

Εάν το παιχνίδι λήξει χωρίς γκολ ή σημειωθεί 1 γκολ συνολικά, χάνετε το στοίχημα σας.

Στοίχημα under 1.5 γκολ

Για να κερδίσετε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι να είναι κάτω από 1 γκολ. Δηλαδή, 0 ή 1 γκολ. 

Εάν σημειωθούν πάνω από 1, δηλαδή 2 ή και περισσότερα γκολ, χάνετε το στοίχημα σας.

Over/Under 2.5 γκολ

Στοίχημα over 2.5 γκολ

Για να κερδίσετε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι να είναι πάνω από 3 γκολ. Δηλαδή, 3 ή και περισσότερα γκολ. 

Εάν το παιχνίδι λήξει χωρίς γκολ ή σημειωθούν 2 γκολ συνολικά, χάνετε το στοίχημα σας.

Στοίχημα under 2.5 γκολ

Για να κερδίσετε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι να είναι κάτω από 3 γκολ. Δηλαδή, 0, 1 ή 2 γκολ. 

Εάν σημειωθούν πάνω από 2, δηλαδή 3 ή και περισσότερα γκολ, χάνετε το στοίχημα σας.

Over/Under 3.5 γκολ

Στοίχημα over 3.5 γκολ

Για να κερδίσετε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι να είναι πάνω από 4 γκολ. Δηλαδή, 3 ή και περισσότερα γκολ. 

Εάν το παιχνίδι λήξει χωρίς γκολ ή σημειωθούν 3 γκολ συνολικά, χάνετε το στοίχημα σας.

Στοίχημα under 3.5 γκολ

Για να κερδίσετε θα πρέπει το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν σε ένα παιχνίδι να είναι κάτω από 4 γκολ. Δηλαδή, 0, 2 ή 3 γκολ. 

Εάν σημειωθούν πάνω από 3, δηλαδή 4 ή και περισσότερα γκολ, χάνετε το στοίχημα σας.

Ομοίως ισχύει και για άλλες περιπτώσεις,  όπως είναι το Over/Under 4.5 γκολ, Over/Under 5.5 γκολ κτλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι παίζετε και με τις δύο ή την μία ομάδα σε έναν αγώνα. Δηλαδή, αν έχετε παίξει στοίχημα Over 2.5 γκολ σε ένα παιχνίδι και αυτό λήξει 3-0 (δηλαδή σκόραρε μόνο η μία ομάδα), τότε πάλι κερδίζετε. Μπορείτε να μπείτε στο BetMarket.gr για να διαβάσετε τα μελετημένα προγνωστικά των tipsters σε Over/Under αλλά και σε άλλες αγορές!

Διαβάστε εδώ για τα ασιατικά over/under