ΕΥΡΩΠΗ: Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αποδόσεις διοργάνωσης
  • Πτώση 5-10%
  • Πτώση 10-20%
  • Πτώση 20-30%
  • Πτώση 30% και άνω
1 X 2 O2.5 U2.5 G NG
Δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αγώνες

Σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, διοργανώνεται κάθε 4 χρόνια με την πρώτη διοργάνωση να τοποθετείται χρονικά το 1930. Θεωρείται ως το πιο διάσημο τουρνουά στο ποδόσφαιρο. Η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου αποτελεί την ύψιστη τιμή για κάθε Εθνική ομάδα αλλά και τους ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν.

Η μορφή της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, περιλαμβάνει 32 ομάδες οι οποίες χωρίζονται σε 8 ομίλους των 4 ομάδων. Οι 2 πρώτες από κάθε όμιλο προκρίνονται στην νοκ άουτ φάση του θεσμού όπου εφόσον ένα παιχνίδι λήξει ισόπαλο, ακολουθούν παράταση και πέναλτι. 

Η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014 τους αγώνες του Μουντιάλ, παρακολούθησαν περίπου 280 εκατομμύρια τηλεθεατές (!). Και τον τελικό σχεδόν 3.2 δισεκατομμύρια τηλεθεατές (!). Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 θα το διοργανώσει η Ρωσία.

Οι αγώνες που σας προσφέρει το OddsMarket για το Παγκόσμιο Κύπελλο, γίνονται στην χώρα που επελέγη να το διοργανώσει. Οι στήλες 1Χ2 δείχνουν τον μέσο (μεγαλύτερο) όρο, στο να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα (1), να έρθει ισοπαλία (Χ) ή να κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα (2). Πατώντας κλικ στον σύνδεσμο του κάθε παιχνιδιού για το Παγκόσμιο Κύπελλο, βλέπετε αναλυτικά τις αποδόσεις σε 1Χ2, Over/Under, Ασιατικό Over/Under και Ασιατικό Handicap, που προσφέρουν οι στοιχηματικές.